Blackjacktriks > Nyheter > Blackjack-mesterskapet 2015 –100 000 i potten!

Blackjack-mesterskapet 2015 –100 000 i potten!

39303_blackjack_tableSer du deg selv som blackjack-mester i kretsene dine? Eller er du bare nysgjerrig på å teste dine ferdigheter i dette ærverdige kortspillet? Da har du nå en perfekt mulighet til å få en bekreftelse på hvor god du egentlig er. Akkurat nå pågår nemlig kvalifiseringsrunden til SM i blackjack, og alt du trenger å gjøre for å delta og konkurrere om en finaleplass, er å spille valgfrie blackjack-spillLeoVegas.

Hvordan kvalifisere seg for blackjack SM

Prosessen med å kvalifisere seg kunne ikke vært enklere. Alt du trenger er en konto hos LeoVegas. Deretter kan du spille valgfrie blackjack-spill, og det er utmerket å spille via både datamaskinen, mobil eller nettbrett. De ni spillerne som klarer å få høyest nettogevinster (dvs. Gevinster minus innsatser) i løpet av en dag, får sin plass i finalen. Fjorårets mester har en automatisk plass i finalen.

Resultatlisten blir kontinuerlig oppdatert slik at du kan se om du har havnet i topp 9. kvalifiseringen. Spillet pågår mellom 24. april og 10. mai, så du har fortsatt god tid til å fikse en posisjon på toppen.

Om finalen

9 spillere pluss fjorårets vinner vil få sine pakker til finalen på solfylte Malta. Denne pakken er i seg selv verdt hele 25 000 kroner. Finalistene kan ta med reisefølge og kan se frem til fly og tilbake, overnatting på 5-stjerners hotell, samt transport og middager på stedet.

De fire spillerne som plasserer seg i teten vil kunne ta en del av premiepotten på totalt 100 000 kroner.

1. plass vinner 50 000 kroner

2. plass vinner 25 000 kroner

3. plass vinner 15 000 kroner

4. plass vinner 10 000 kroner

Finalen avgjøres i Elimination Blackjack, med to innledende heat og finale, hvor alle spillerne starter med samme antall sjetonger. Et gitt antall hender spilt i første innledende heat, og slå spilleren med færrest sjetonger ut. Denne prosessen gjentas til bare to deltagere gjenstår – disse to får hver en plass i finalen. Deretter spilles ett ny innledende heat med de gjenværende spillerne for å oppnevne de to andre finalistene.

Selve finalen spilles med samme struktur, der fire spillere er involvert fra starten og spillet fortsetter til bare én gjenstår. Denne personen er 2015a norske mester i blackjack.

Finalen i blackjack-VM spilles den 6. juni 2015.

Fjorårets mesterskap

For å gi litt inspirasjon og skape det rette blackjack-suget, anbefaler vi å sjekke ut dette klippet av fjorårets finale på Malta. Og du, Frank Andersson vil også være på plass i år.

Delta nå

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy