Blackjacktriks > Nyheter > Las Vegas kan vente

Las Vegas kan vente

Super Nudge 6000 hos MrGreen er en av de vanligste reklamene på tv om dagen.

Super Nudge 6000 hos MrGreen er en av de vanligste reklamene på tv om dagen.

Spill her, alle vinner. Poker, gambling, lodd. Tivoliet er i dag i mediene. Hvert 20. minutt blinker det opp på skjermen. Kreative hjerner har smeltet sammen fiktive hjernepåvirkninger på oss mennesker. Alle ønsker å vinne. Jeg kan huske min mor kjøpte halvlodd, min tante og onkel spilte på 12 rette i fotballtipping, og selv kjøper jeg lotto. Så drømmen om gevinsten ligger latent i oss alle.

Jeg vet at jeg er på dypt vann her, men mener at Las Vegas kan vente litt, og bli kontrollert en del.

Som tidligere ansatt i kriminalomsorgen har jeg sett den verste spillegalskapen sette seg i mennesket. Jeg har sett gode mennesker bli ekstremt kriminelle, for å skaffe seg kapital, til å kunne spille mer.

For å prøve å oppnå drømmen om rikdom. Og dagens medier sender reklame etter reklame, hvert 20. minutt med fiktive gamblingtilbud: Alt er lovlig. De har til og med tatt med alderslovbestemmelser. Og de sponser programmer for å få enda mer reklame for sine gamblingtilbud. Men er det det jeg vil se hele tiden på min skjerm?

Jeg vet ikke hvordan Las Vegas-drømmen kan stoppes i mennesket, men jeg kan kanskje redusere farten ved å påvirke vårt statsforvaltningsorgan, som kan lovsette skattekrav imot denne form for salg av disse luftslottene, for hver gang de vises på skjermen. Men dette er ikke bare et problem for Norge, det er et internasjonalt problem. Men vi kan vise vei for resten av verden.

Det er bedre å få inn skattekroner som kan brukes til og for fellesskapet i Norge, enn å gå på tivoli hver dag.

20 gratis spill+100% opptil 3000kr

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy